Dezinsectie

nou Dezinsectie AVIO
Realizam dezinsectii si deratizari din avion ce asigura o rata mare de acoperire si eficacitate.
Avem autorizatie pentru executarea de lucrari avio in agricultura si in orase.
logo_ACACIA_no_globe2_small

 

extra Dezinsectie cereale si silozuri
Procedeul consta in tratarea peretilor silozului inainte de incarcare, folosind insecticidul K-Obiol EC 25, gandit special numai pentru aceasta activitate, putandu-se aplica prin pulverizare directa, prin nebulizare sau prin termonebulizare, fiind recomandat de OMS si agreat de FAO (Organizatia Mondiala pentru Agricultura si Hrana).

De asemenea, se impune si tratarea cerealelor dupa incarcare, utilizand o metoda speciala de tratare prin pulverizare foarte fina, astfel incat sa se previna mucegairea lor, prin intermediul unui atomizor special denumit: Ultra Mist ULV.

 

Dezinsectie terestra
TEHNICA SI CUNOSTINTE UTILIZATE
SC ACACIA REGULAR CONSULTlNG SRL detine proceduri si instructiuni de lucru in care sunt mentionate masurile ce trebuiesc luate pentru desfasurarea eficienta a dezinsectiei.

ln ceea ce priveste utilajele si aparatele folosite pentru realizarea prestatiei, precizam ca acestea sunt in proprietatea exclusiva a societatii noastre si aflate intr-o stare tehnica foarte buna.
 
dezinsectie-300x300_white

SUBSTANTA FOLOSITA IN PRESTAREA SERVICIULUI DE DEZINSECTIE

  • Insecticide Bayer
  • Foval CE
  • Fendona 15 SC

 

APARATURA UTILIZATA

Pentru dezinsectie vom utiliza urmatoarele aparate si dispozitive:

  • aparat de produs ceata termica;
  • aparat de produs ceata rece;
  • pompe manuale;
  • materiale de avertizare si informare (afise avertizoare).

 
Pentru dezinsectia la interior se folosesc pompe manuale, cu care se executa pulverizarea cu ceata rece.

La exterior dezinsectia se poate executa prin:

  • pulverizarea cu ceata calda;
  • pulverizarea cu ceata rece.

 

MODALITATEA DE REALIZARE A DEZINSECTIEI
Dezinsectia se efectueaza in locatiile prezentate in Caietul de sarcini.

Seful de echipa instruieste beneficiarul, la sediul acestuia, atat inainte cat si dupa efectuarea dezinsectiei cu privire la masurile ce trebuie luate pentru desfasurarea eficienta a dezinsectiei.

Dezinsectia se va realiza numai in spatii salubrizate corespunzator (maturat, spalat, aertisit, etc.) si se va executa prin pulverizare uniform si suficient. La suprafetele dezinsectate se adauga un coeficient de 2,5 conform ORDlN MAlA din 1971, in care sunt incluse: usi, ferestre, pereti despartitori, mobilier, etc.

Se vor trata suficient si cu atentie sporita unghiul paviment-perete, tocurile de la usi si ferestre, spatiile din jurul dozelor electrice, peretii din spatele caloriferelor, mobilierului, etc. exceptand: mobilierul, utilajele, aparatele aflate sub tensiune, prizele, tablourile electrice, ferestrele.

lndiferent de metoda utilizata in timpul efectuarii dezinsectiei se aplica afise/etichete avertizoare cu data executarii lucrarii. Dupa caz se pot monta afise avertizoare continand cerintele minime de profilaxie pentru evitarea contaminarii si de actiune in caz de contaminare.

Tratamentul se va executa terestru cu ajutorul pompelor portabile de pulverizat si/sau dupa caz cu generatoare de ceata termica, metoda aleasa avand ca efect anihilarea tuturor insectelor si
diminuarea consumului de substanta.

Mentionam ca tratamentul de dezinsectie aplicat, va fi efectuat cu substante a caror dilutie pregatita pentru aplicare sunt in doze mici, iar biocidul avizat face parte din grupa Nociv ( a-lll-a) de toxicitate si nu contine elemente ce ar putea afecta sanatatea si siguranta personalului propriu sau al celui de la locurile de munca precum si a mediului inconjurator.

Prestarea serviciului de dezinsectie consta in folosirea insecticidului sus mentionat, care are spectru larg de actiune (tantari, muste, gandaci de bucatarie, furnici, capusi, paianjeni, paduchi, acarieni, etc.) in dozele recomandate in prospect si consta in efectuarea stropirii prin pulverizare a spatiilor ce urmeaza a fi supuse dezinsectiei cu dispozitive speciale de stropire (atomizor si aparate manuale) a substantei ce va avea ca efect anihilarea tuturor insectelor.

Tratamentele se vor executa de personal atestat, asigurandu-se pe perioada desfasurarii contractului un numar suficient de 7-9 operatori apti care sa asigure respectarea indeplinirii
prestatiei in conditii optime calitative cat si de incadrare in programul stabilit in comun cu beneficiarul fara distorsionarea programelor normale de lucru, ale altor activitati.