Dezinfectie

TEHNICA SI CUNOSTINTE UTILIZATE
dezinfectare SC ACAClA REGULAR CONSULTING SRL detine proceduri si instructiuni de lucru in care sunt mentionate masurile ce trebuiesc luate pentru desfasurarea eficienta a dezinfectiei.

ln ceea ce priveste utilajele si aparatele folosite pentru realizarea prestatiei, precizam ca acestea sunt in proprietatea exclusiva a societatii noastre si aflate intr-o stare tehnica foarte buna.

 

SUBSTANTA FOLOSITA IN PRESTAREA SERVICIULUI DE DEZINFECTIE
  • Preventol CD 601
  • GNLD
  • Quick Jav

 

MODALITATEA DE REALIZARE A DEZINFECTIEI
Dezinfectia se efectueaza in locatiile prezentate in Caietul de sarcini.

Seful de echipa instruieste beneficiarul, la sediul acestuia, atat inainte cat si dupa efectuarea dezinfectiei cu privire la masurile ce trebuie luate pentru desfasurarea eficienta a dezinfectiei.

Dezinfectia se va realiza numai in spatii salubrizate corespunzator (maturat, spalat, aertisit, etc.). Se va executa prin pulverizare uniform si suficient. La suprafetele dezinfectate se adauga un coeficient de 2,5 conform ORDlN MAlA din 1971, in care sunt incluse: usi, ferestre, pereti despartitori, mobilier, etc.

Tratamentul se va executa terestru cu ajutorul pompelor portabile de pulverizat si/sau dupa caz cu generatoare de ceata termica – pentru diminuarea consumului de substanta.

Mentionam ca tratamentul de dezinfectie aplicat, va fi efectuat cu substante a caror dilutie pregatita pentru aplicare sunt in doze mici, iar biocidul avizat face parte din grupa Nociv ( a-lll-a) de toxicitate si nu contine elemente ce ar putea afecta sanatatea si siguranta personalului propriu sau al celui de la locurile de munca precum si a mediului inconjurator.

Prestarea serviciului de dezinfectie consta in folosirea dezinfectantului sus mentionat, care are spectru larg de actiune, in dozele recomandate in prospect si consta in efectuarea stropirii prin pulverizare a spatiilor ce urmeaza a fi supuse dezinfectiei cu dispozitive speciale de stropire (atomizor si aparate manuale).

Tratamentele se vor executa de personal atestat, asigurandu-se pe perioada desfasurarii contractului un numar suficient de 7-9 operatori apti care sa asigure respectarea indeplinirii prestatiei in conditii optime calitative cat si de incadrare in programul stabilit in comun cu beneficiarul fara distorsionarea programelor normale de lucru, ale altor activitati.